Организиране на детски рожденни дни

Екипът на Be Active Entertainment знае, че денят, в който се е родило Вашето дете е един от най-важните празници за семейството Ви. Затова Ви предлагаме да организираме Вашето празненство и да превърнем рождения ден на малчугана Ви в една незабравима приказка!

Нашите опитни детски аниматори ще се превъплатят във всеки от героите, които децата обичат. Предлагаме Ви няколко варианта, които през годините са се утвърдили като най-актуални сред малките ни приятели.

Ако изберете клоунско парти ще Ви зарадваме с най-веселите клоуни във Варна! Те ще забавляват децата с различни весели игри, ще им подарят най-интересните фигурки от балони и ще водят детска дискотека, след която малките смехурковци ще танцуват седмици наред на любимите си песни!
По време на пиратското парти рожденият ден на детето Ви се превръща в незабравим купон, пълен с разбойници от океана. Участие взимат всички деца! Преоблечени като пътешественици ще преминат през забавни игри и изпитания, за да стигнат до голямото съкровище. Със сигурност дълго време след това вълнуващо преживяване пиратската треска ще тресе както детето Ви, така и за Вас и неговите приятели.
Индианското парти е чудесен избор за рождения ден на Вашето съкровище! Празненството е изпълнено с изненади, подаръци и разбира се – много индианци! Различни тематични игри, подготвени от нашите аниматори, креативност за изработката на детайлите по костюмите, с които ще облечем всички деца и силни емоции ще разтърсят празника на детето Ви!

Екипът на Be Active Entertainment е опитен, креативен и отдаден на идеята да превърне всеки ден в празник, а празниците в незабравими спомени!

Можете да ни се доверите както за цялостната организация на рождения ден на детето Ви, така и за акцентирано участие на нашите аниматори в празника.Предлагаме Ви пълната гама от услуги, нужни за протичането на празника:

- Избор на заведение
- Анимационна програма
- Костюми за децата
- Декорация
- Торта
- Фотограф и видео заснемане
- Покани
- Озвучаване
- Поднасяне на торта от клоун


Можете да ни потърсите за всичко! А ние Ви гарантираме професионално отношение и незабравим купон!

Телефон за повече информация: +359 988 809 991

Бъдете активни с Be Active Entertainment
 

 
 
За контакти:

Be active ENTERTAINMENT

Варна,
ул. Хр. Смирненски 237

Тел.:+359 988 809 991
E-mail:  s.makni@vectrabeactive.com
Web:  www.animationbulgaria.com

ФОРМА ЗА КОНТАКТИ

 
 
 
 
Copyright © Animation Bulgaria 2010

  All rights reserved.