Използваме бисквитки

Този сайт използва бисквитки за да оптимизира и подобри използването му.

Научи още
wavebot

Ако хотелът Ви вече има аниматори, но желаете да ги обучите и да обновите своя анимационен продукт…

Ако искате да сте на ниво и да предложите професионална дневна и вечерна анимационна програма…

…Тогава ние можем да Ви помогнем!

Не губете време, а се свържете с нас, за да научите какви възможности предлагаме за Вашия хотел.

wavetop

Ние от Би Актив ще направим престоя на Вашите гости едно незабравимо изживяване.
Анимацията, която предлагаме, е изцяло приспособима за целите на Вашия хотел и се изпълнява професионално от нашия аниматорски екип.
Доверете се на 20 годишния ни международен опит в туризма и аниматорската професия. Можем да Ви предложим богат и неповторим избор от:
  • детски програми
  • спортни и фитнес занимания
  • вечерни програми и шоута…

Няма нужда да се притеснявате за настроението на Вашите гости, което ще Ви даде възможност да се фокусирате върху основната си дейност. Това е стандартната практика в модерния начин на управление в най-добрите хотели по света.
Аниматорският ни екип работи с ентусиазъм, отговорност и отдаденост, за да могат гостите да се насладят на един мечтан престой във Вашия хотел.

wavebot

РОК ШОУ

Нашето Рок шоу ще ви накара да се върнете във времето на незабравимите музикални легенди. Едно шоу със сила и енергия ще оживи сцената.

Модерна България

Традиционна българска музика, съчетана с ритмите на модерната музика, ще Ви разкрие българската култура по един вълнуващ начин. В шоуто има моменти, в които участва публиката, за да запазят гостите спомена от едно неповторимо българско изживяване.

Мама Африка

Мама Африка е забавно шоу с весела история. Ще видите живота на едно африканско семейство. То ще Ви разсмее до сълзи и ще Ви забавлява с много заинтригуващи моменти.

Холивуд

Танцовият ни екип ще Ви направи част от известните холивудски филми. Блус Брадърс, Мулен Руж и Мръсни танци са нашият начин да представим силата на Холивуд. Ще се радвате на професионално хореографско изпълнение със запомнящи се моменти.

wavetop

Job Apllication

Basic Information
Contacts
Languages
Language: Verry good Good Basic
Language: Verry good Good Basic
Language: Verry good Good Basic
Photo CV